ONLINE-TUNNIT

online_banderolli

TANSSISTUDIO RAZZMATAZZIN ONLINE-TUNNIT

OSTA ITSELLESI RAZZMATAZZIN KUUKAUDEN TANSSIPAKETTI JA PÄÄSET TREENAAMAAN ERI TANSSILAJEJA OMASSA OLOHUONEESSASI RAZZMATAZZIN INNOSTAVIEN JA KANNUSTAVIEN OPETTAJIEN JOHDOLLA!

Kuukauden tanssipaketti sisältää viikoittain viiden eri tanssilajin treenitunteja sekä lyhyempiä temppu- ja tekniikkaharjoituksia. Kaikki tunnit sopivat vasta-alkajille sekä jo pidempään tanssineille.

Tanssituntipaketit on jaettu lasten tanssitunteihin sekä avoimiin tanssitunteihin. Avoimista tanssitunneista löytyy myös vain aikuisille suunnattuja tunteja, kuten twerk-tunteja. Pakettiin lisätään uusi treenivideo joka arkipäivä, ja kaikki Razzmatazzin livetunnit löytyvät myös tallennettuna asiakkaille jälkikäteen. Videot on nähtävillä kuukauden päätyttyä, vaikket uusisi tilausta.

Kaikki tanssipaketin ostaneet voidaan heidän halutessaan lisätä Razzmatazzin yhteiseen Facebook-ryhmään ”RAZZMATAZZ ONLINE”, jossa voi antaa palautetta tunneista, esittää toiveita ja ehdotuksia suoraan opettajillemme, jotta saamme kehitettyä juuri TEILLE mieleisiä tunteja!

Huhtikuun tanssipaketti avajaistarjouksena vain 10€ (sis.alv).
Normaalisti kuukausipaketti 40€ (sis.alv) ja pelkät lastentunnit 10€ (sis.alv).

Tanssipaketin voit tilata sähköpostilla info@razzmatazz.fi. Saat vastausviestissä maksuohjeet ja maksettuasi paketin lähetämme sinulle linkin ja salasanan, joilla pääset tanssivideoiden ääreen.

Ihania tanssihetkiä!