Razzmatazz

Tanssiryhmä Razzmatazz on yli 15-vuotiaiden kilpaileva ja esiintyvä showtanssijoukkueemme, jonka jäsenet valitaan syksyisin hakukokeessa. Kauden aikana joukkue treenaa säännöllisesti ja määrätietoisesti tanssin tekniikkaa ja balettia, lihaskuntoa ja venyvyyttä sekä ilmaisun kehittämistä.

Razzmatazz harjoittelee kauden aikana lukuisia erilaisia esitys- ja näytöskoreografioita, joista suurin ponnistus on muodostelmatanssi vuosittain järjestettäviin Performing Arts SM-kilpailuihin. Joukkue on palkittu kilpailusarjassaan useana vuonna Suomen kuuden parhaan joukkoon ja vuonna 2008 se ylsi pronssille Enja Mörskyn ja Anna Kuulusan koreografialla ”Katutaiteilija”.

Tanssihistorioita Razzmatazzista löytyy yhtä monta kuin joukkueesta tanssijoita, mutta päämäärä on kaikilla yhteinen: tanssista nauttiminen. Töitä tehdään tosissaan – ei kuitenkaan totisina. Yhteiset tavoitteet ja niiden eteen tinkimättömästi käytetty aika, tanssisalissa ja sen ulkopuolella, muovaavat razzmoista toinen toiselleen läheisiä ystäviä ja raudanlujan tiimin.

Razzmatazzia valmentaa Jessi.

kisa-14