Usein kysytyt kysymykset

Kyllä, Razzmatazzilla saa myös eri lajeista yksityistunteja, viestiä voi laittaa suoraan ohjaajalle tai info@razzmatazz.fi. Yksityistunteja pidetään kertatunteina sekä useamman kerran paketteina.

Kyllä, meillä käy Smartum, Tyky ja Sporttipassi.

Kyllä, kokeilutunnille on hyvä ilmoittautua, sillä osa tunneista tulee täyteen jo ennen tunnin alkamista, joten ilmoittautuminen on ainoa varma keino varmistaa pääsy kokeilutunnille. Ilmoittautuminen ei ole sitova.

Ei tarvitse, syksyn tanssijoilla on paikka myös kevään ryhmissä. Mikäli haluat lopettaa tunnilla, tästä tulee ilmoittaa sähköpostitse tai vastaanotossa. Syyskaudelle tulee aina kaikkien oppilaiden ilmoittautua uudestaan.

Kokeilukerran voi periaatteessa käyttää missä kohtaa kautta tahansa, mutta suosittelemme tulemaan kahden ensimmäisen viikon aikana, sillä tunneilla edetään viikottain.

Kaikille kokeilukerralle ilmoittautuneille on varattu paikka ryhmästä, vahvista jatkamisesi mielellään 24 tunnin sisällä kokeilukerrasta nettisivujen ilmoittautumislomakkeen kautta tai studion vastaanotossa heti tunnin jälkeen.

Burleskitunneilla edetään tasottain, eli riippumatta aikaisemmasta tanssitaustasta, tulee aloittaa aina alkeisryhmästä.

Poissaolot voi korvata saman kauden aikana vastaavalla tanssitunnilla (kysy ohjaajalta lisätietoja tarvittaessa). Lisäksi järjestämme aina kauden päätteeksi drop in -tunteja, jonne saa tulla korvaamaan poissaoloja.