Etusivu » Tanssitunnit » Kysymyspalsta

Kysymyspalsta

Tältä palstalta voit lukea usein kysyttyjä kysymyksiä.

Kirjoittaja: Ilona 30.07.2014
Moi! Haluaisin syksyllä alottaa junnu shown alkeet mutta menen tänävuonna ylä-asteelle enkä tiedä että onko mulla koulua klo 16 saakka. Joten voinko ilmoittautua tunneille kun saan lukkarini selville ja miten ilmoittautuisin tunneille?
Razzmatazz vastaa:
Moikka Ilona! Avaamme ilmoittautumisen nettisivuillamme aivan pian, ilmoittaudu siis haluamallesi tunnille sitä kautta. Mikäli et koulun vuoksi voikkaan osallistua kyseiselle tunnille, voit lähettää asiasta sähköpostia info@razzmatazz.fi.
Kirjoittaja: Marru Salo 29.07.2014
Onko syksyllä Hervannassa tanssiryhmiä 5-vuotiaalle tytölle, jolla ei ole minkäänlaista tanssikokemusta aiemmin?
Razzmatazz vastaa:

Heippa! Hervannan tuntimme jatkuvat syyskaudella maanantaisin Hervannan vapaa-aikakeskuksella. Aiempaa tanssitaustaa ei vaadita. Lukujärjestys ilmestyy pian nettisivuillemme, samaa kautta voitte myös ilmoittautua tunnille. Tervetuloa tanssimaan! :)

Kirjoittaja: Ida 21.07.2014
Moikka! Haluaisin syksyllä alottaa show tanssin mutta se aikataulu ei näyttänyt ihan parhaimmalta. En tiedä lukkkaristani mitään, mutta satuin lukemaan että syksyn aikatauluja ei ole vielä lyöty lukkoon? Kysyisin vaan että olisiko mitenkään mahdollista että varsinkin arkipäivinä tunnit alkaisivat klo 16 jälkeen tai edes vähän aikaisemmin ettei tarvisi klo 4 päivinä missata yli puolia tunnista. Tiedän että se ei varmaankaan ole mahdollista mutta ainahan sitä toivoa saa.
Razzmatazz vastaa:
Hei! Uusi lukujärjestyksemme ilmestyy tällä viikolla, toivottavasti sieltä löytyy myös sinun aikatauluihisi sopiva tunti :)
Kirjoittaja: Sara 01.07.2014
Aloittaisin taas mielelläni tanssin mutta tunnit joille haluaisin alkavat 15.30 enkä voi vielä tietää monelta kouluni päättyy joten kai voin vielä liittyä mukaan sen jälkeen kun lukujärjestys on tiedossa?:)
Razzmatazz vastaa:
Heippa Sara! Voit tulla mukaan vielä lukkarisi selviämisen jälkeen, voit myös tulla käyttämään yhden ilmaisen kokeilukertasi vaikket jatkosta vielä tietäisikään. Tervetuloa tunneille!
Kirjoittaja: tanssija 21.05.2014
Onko 15-vuotiaille showkisaryhmää syksylle? Olisin kiinnostunut, olen harrastanut 11 vuotta tanssia ja siitä 4 vuotta showta mutta haluaisin kehittyä lisää !
Razzmatazz vastaa:
Hei! Showkisajoukkueista voit kysellä suoraan ohjaajilta lotta@razzmatazz.fi tai janette@razzmatazz.fi.
Kirjoittaja: emma 18.05.2014
jos haluaa osallistua nykyjazz tunneille niin pitääkö olla laiha???!
Razzmatazz vastaa:
EI TIETENKÄÄN! Tanssitunneille osallistumiseen ei vaikuta koko, ulkonäkö, sukupuoli, etninen tausta tai mikään muukaan vastaava seikka, aivan kaikki ovat tervetulleita tanssimaan!
Kirjoittaja: Hanne 14.05.2014
Hei Haluaisin aloittaa syksyllä show tanssin. Minulle ei vain sovi tuo alkeis tunnin aika taulu niin voinko mennä jatkoon jos olen harrastanut parisen vuotta mtv.tä vai olisiko suositeltavaa mennä alkeis tunnille?
Razzmatazz vastaa:
Hei Hanne! Syksyn lukkarin kellonaikoja ei ole vielä lyöty lukkoon , mutta toki voit mennä kokeilemaan jatkotuntia! :)
Kirjoittaja: M.N 13.05.2014
Hei Milloin studionne aloittaa kesäloman?
Razzmatazz vastaa:
Heippa! Kesätaukomme alkaa tänään 13.5., mutta lomalla on luvassa lähes viikottain kursseja ja muuta mukavaa toimintaa. Lisätietoa pian nettisivuilla sekä Facebookissa!
Kirjoittaja: ??? 09.05.2014
Milloin olisi tanssitekniikka tunti? Ja onko sinne ikäraja?
Razzmatazz vastaa:
Hei! Valitettavasti tällä kaudella tekniikkatunteja on pidetty ainoastaan kisajoukkuelaisille. Otamme toiveen huomioon syksyn aikatauluja suunnitellessamme.
Kirjoittaja: kokeilun haluinen 02.05.2014
haluaisin aloittaa kesällä tanssi harrastuksen mitä olisi suositeltavana olen jo yli 18v.
Razzmatazz vastaa:
Hei! Kesällä vietämme tanssikoulullamme lomaa muutamia kursseja lukuunottamatta. Suosittelemme seuraamaan nettisivujamme sekä Facebookiamme, ilmoitamme kurssien ajankohdat piakkoin! Osa kursseista on suunnattu aloittelijoille ja hinnat tulevat olemaan erittäin kohtuulliset.
Kirjoittaja: uudelleen 26.04.2014
haluaisin kysyä kun olen harrastunut pienenä hip hoppia ja haluaisin aloittaa sitä uudestaan milloin ja mihin kurssiin menisin??
Razzmatazz vastaa:
Heippa! Voit tulla testaamaan sekä alkeis- että jatkotason tunteja ja kokeilla, kumpi tuntuu paremmalta sinulle. Nyt kautemme on jo lopuillaan, mutta tervetuloa syksyllä kokeilemaan tuntejamme, ensimmäinen kerta kaikilla tunneilla on ilmainen!
Kirjoittaja: aliisa 22.04.2014
Kuinka monta vuotta on täytynyt tanssia jotta pääseen kisajoukkueeseen?
Razzmatazz vastaa:
Hei Aliisa! Kisajoukkueisiin pääsyyn vaikuttaa myös moni muu asia kuin tanssiharrastuksen kesto. Mikäli olet kiinnostunut hakemaan kisajoukkueeseemme, voit olla yhteydessä suoraan ohjaajiimme tai sähköpostitse osoitteeseen info@razzmatazz.fi.
Kirjoittaja: Karoliina 02.04.2014
Voisiko Maanantain Junnu disko alkeita siirtää myöhemmäksi ? T : Razmatazzin Tanssija.
Razzmatazz vastaa:
Hei, syksyn aikataulut eivät ole vielä lukkoon lyötyjä. Yritämme ottaa toiveet huomioon :)
Kirjoittaja: mietityttää 09.01.2014
olin syksyllä heidin junnu street jatkossa, nyt on tullut toinen street jatko ryhmä onko minulla paikka heidin vai even tunnilla?
Razzmatazz vastaa:
Sinulla on paikka maanantain ryhmässä eli Even tunnilla. Voit myös vaihtaa Heidin tunnille torstaille tai käydä vaikka molemmissa :) Tervetuloa!
Kirjoittaja: Delfina 07.01.2014
Hei! Minulla on 11v. tyttö, joka on kiinnostunut showtanssista. Hänellä ei ole tanssikokemusta joten mitä ryhmää suosittelisitte?
Razzmatazz vastaa:
Suosittelen Junnu show alkeet ryhmää maanantaisin klo 15:30-16:15 tai Disco & Show tuntia lauantaisin klo 13-13:45.
Tervetuloa tanssimaan!
Kirjoittaja: Tanssija 06.01.2014
Moi ! Oon 16-vuotias tyttö ja olen harrastanut 4 vuotta show-tanssia valmennusryhmässä, nyt olen ollut puolivuotta tauolla ja haluaisin aloittaa uudestaan, mutta en tiedä mihin show-ryhmään kannattaisi hakea?
Razzmatazz vastaa:
Hei, voit tulla kokeilemaan jatko- ja/tai edistyneentason ryhmiä.
Kirjoittaja: Emma 05.01.2014
Voiko aikuisten dancehall-tunnille tulla täysin ilman aikaisempaa kokemusta tämän tyylisestä tanssista?
Razzmatazz vastaa:
Voi tulla :) tervetuloa tanssimaan!
Kirjoittaja: mietityttää 04.01.2014
Hinnastossa lukee 90 minuutin maksavan 175€, mutta entä jos haluaa mennä kahdelle tunnille ja toinen on 60 min ja toinen 45 min? Mitä tämä maksaisi?
Razzmatazz vastaa:
Hinta kahdesta tunnista tulee seuraavasti:
60 min maksaa 125 € ja 45 min maksaa 100 €.
Lisätunnista saa -20 € alennusta eli 125 € + 100 € - 20 € = 205 €.
Jos tarvitset lisätietoja voit laittaa sähköpostia: info@razzmatazz.fi
Kirjoittaja: vanhatanssija 02.01.2014
Jos siis on ollut syksyllä ilmoittautunut tanssitunnille ja tanssinut syksyn niin nyt keväällä ei siis tarvitse ilmoittautua ollenkaan jos jatkaa samassa ryhmässä? :)
Razzmatazz vastaa:
Ei tarvitse ilmoittautua, jos jatkaa samassa ryhmässä! Tervetuloa tanssimaan :)
Kirjoittaja: Reetta +35 02.01.2014
Hei, onko nykyjazz alkeet uusi sunnuntain tunti tarkoitettu nuorille vai aikuisille?
Razzmatazz vastaa:
Nykyjazz on ikätasoltaan avoin eli tunnille ovat tervetulleita sekä nuoret että aikuiset!