Etusivu » Tanssitunnit » Kysymyspalsta

Kysymyspalsta

Tältä palstalta voit lukea usein kysyttyjä kysymyksiä.

Kirjoittaja: hmm 30.07.2015
Hei! Löytyykö tanssikoulustanne showtanssia yli 18 vuotiaalle?
Razzmatazz vastaa:
Showtanssitunnit menevät nykyään aikuisilla pääosin jazz-nimellä, mutta sisältö on käytännössä sama kuin showtunneilla.  Eli tarjolla on alkeet, alkeisjatko ja jatko/edistyneet -tunnit, sekä nykytanssia kannattaa myös kokeilla. Kaikki tunnit joissa lukee AVOIN on iän puolesta avoimia tunteja.
Kirjoittaja: Tietämätön 30.07.2015
Hei, haluaisin tietää että miten street yms. katutanssitunneille kuuluu pukeutua? Millasissa vaatteissa yleensä tanssitaan ja ollaanko jotkut kengät tai tossut jalassa vai saako tanssia sukkasilteen?
Razzmatazz vastaa:
Katutanssitunneille kannattaa ehdottomasti laittaa sisäkäyttöön tarkoitetut kengät jalkaan (lenkkarit/tennarit), tunneilla tehdään erilaisia askelkuvioita ja liikkeitä jalkaterillä, kengät myös suojaavat jalkoja. Muuten mielellään rennot vaatteet!
Kirjoittaja: Susanna Helenius 28.07.2015
Hei, onko -00 syntyneille street- jatko ryhmää? Alkeet on jo käyty.
Razzmatazz vastaa:
Tunnit joiden perässä lukee AVOIN on tarkoitettu 2000-syntyneille ja vanhemmille. Sunnuntain lyrical hip hop on hyvä vaihtoehto, sekä keskiviikon street styles jossa tanssitaan mm. poppingia, lockingia ja freestyle hiphoppia.
Kirjoittaja: 2 tyttöä 28.07.2015
Haluaisimme aloittaa show-tanssin, olemme molemmat 17-vuotiaita ja toisella meistä on tanssikokemusta ja toisella ei. Mihin ryhmään nämä kaksi kuutamolla olevaa lumiukkoa siis kannattaisi laittaa?:)
Razzmatazz vastaa:
Voitte tulla kokeilemaan aikuisten jazz alkeistuntia tiistaisin tai esim. nykytanssia sunnuntaisin!
Kirjoittaja: Äiti 27.07.2015
Hei! Aikatauluissa näytti olevan aika vähän street&hiphop- tunteja 14-vuotiaalle tanssijalle. Oli mielessä, että tytär kävisi tunneilla 3 kertaa viikossa (harrastanut tanssia monta vuotta). Onko ehdotuksia tunneista? Kiitti vastauksesta :)
Razzmatazz vastaa:
Hei, eli vuonna 2000 ja sitä aikaisemmin syntyneille sopii kaikki tunnit joiden perässä lukee AVOIN. Tilaa on ainakin maanantain street alkeissa, street stylessä ja sunnuntain lyrical hiphopissa, jos muut lajit kiinnostaa niin löytyy myös nykytanssia ym.
Kirjoittaja: Äiti ja tytär 26.07.2015
Hei! Olisin kiinnostunut ilmoittamaan tyttäreni naperotunnille mutta tyttären ujouden takia (suostuuko jäämään yksin tunnille) varmistelen, miten toimia. Eli jos nyt ilmoittaudumme eikä tyttö suostu jäämään tunneille, onko osallistuminen mahdollista perua? Kuinka täynnä tunnit yleensä ovat? Jos kokeilisimme ensimmäisen tunnin, onko tunnille mahdollista ilmoittautua vasta sen jälkeen?
Razzmatazz vastaa:
Netin kautta tehtävä ilmoittautuminen ei ole sitova, joten kokeilukerran jälkeen voi perua osallistumisen. Naperotunneille täytyy ilmoittautua ennakkoon, sillä ne tulevat lähes aina täyteen ja se on ainoa mahdollisuus varmistaa paikka kokeilutunnilta. Olethan huomannut lauantaina vanhempi ja lapsi -tunnin, jonne vanhempi voi tulla tanssimaan mukaan lapsen kanssa?
Kirjoittaja: Kati 26.07.2015
Hei! Mietityttää naperotanssi 4-5v: onko ok jos vanhempi on mukana (katsomassa) tunnilla vai pitäisikö mieluummin varata vanhempi ja lapsi -ryhmä? (Äiti ei siis halua tanssia mukana:))
Razzmatazz vastaa:
Hei, vanhemp&lapsi -ryhmässä vanhempi tanssii mukana. Ensimmäisellä kerralla voi seurata tuntia sivusta, jotta lapsi uskaltaa tulla mukaan, mutta yleensä lasten tunneilla vanhemmat odottavat aulassa.
Kirjoittaja: Mietteliäs 25.07.2015
Mikä tuo razzmatazz showdancer on? Joka renaa maanantai iltaisin ja minkä ikäisille?
Razzmatazz vastaa:
Razzmatazz showdancers on edistynyt tanssiryhmä joka treenaa mm. esiintymisiä varten. Toiveikä on yli 18-vuotta, mutta ryhmään otetaan myös yli 16-vuotiaita. Lisätietoja ryhmästä: anna@razzmatazz.fi
Kirjoittaja: Tanssia 25.07.2015
Hei! Olen -00 tyttö ja haluaisin tietää että kun valitsen tunteja menenkö junnuihin vai aikuisiin ja onko kisajoukkueiden hakukerta samalla kokeilukerta että jos pääsen joukkueeseen ja tulen hakukertana siihen tulokseen etten haluakkaan niin voiko sen vielä perua ettei menekkään kisajoukkueeseen vaikka sinut onkin jo valittu?
Razzmatazz vastaa:
2000-vuonna syntyneet voivat osallistua tunneille joissa lukee yli 15v tai AVOIN! Aikuisten tunnit on yli 18-vuotiaille. Jos oppilas valitaan kisajoukkueeseen, hänen ei tarvitse ottaa paikkaa vastaan, mutta jos hän ottaa, se on sitova, eli ryhmässä tulee tanssi koko kausi.
Kirjoittaja: Ihmettelen 25.07.2015
Onko Razzmatazz Juniors sama kun Junnu2?
Razzmatazz vastaa:
Kyllä, Junnu2 on tästä kaudesta lähtien nimellä Razzmatazz Juniors :)
Kirjoittaja: -01 24.07.2015
Hei! Olen -01 syntynyt pientä show-tanssi taustaa omaava tyttö joka olisi kiinnostunut hakemaan kisajoukkueeseen? En oikein tiedä että mihin kisajoukkueeseen kannattaisi hakea kun tanssi taustaa en omaa hirveästi mutta tiedän shown perusasioita. Olen syntynyt alkuvuodesta.
Razzmatazz vastaa:
Tule mukaan hakutilaisuuteen 15.8. Razzmatazz Juniors on kisaryhmä vähän vähemmän aikaa tanssineille, hakuun tulee ilmoittautua nettisivujen kautta.
Kirjoittaja: Epätietoinen 21.07.2015
Olen 19 vuotias ja harrastanut lähes kymmenen vuotta showtanssia, sen lisäksi kokeillut myös mm. hip hopia ja nykytanssia. Mikä näistä tunneista voisi sopia minulle parhaiten: aikuisten jazz alkeisjatko, aikuisten jazz alkeet vai aikuisten jazz jatko? Haluaisin myös aloittaa streetin, joten onko tällä tanssitaustallani aikuisten street alkeet sopivin street-tunti minulle?
Razzmatazz vastaa:
Hei, tule kokeilemaan sekä alkeisjatko- että jatkotuntia jazzista ja streetissä ensin alkeisiin ja jos tuntuu helpolta niin voi vaihtaa alkeisjatkoon. Ryhmää voi muutenkin vaihtaa kesken kauden. Ilmoittaudu kaikille tunneille joita aijot tulla kokeilemaan, näin varmistat paikkasi kokeilukerralla, jos joku tunti tuleekin täyteen!
Kirjoittaja: Pispalan tyttö 19.07.2015
Onko ensi kaudella production? Jos on niin minä päivänä ja missä sen treenit on?
Razzmatazz vastaa:
Productionista ei ole vielä lisätietoja ensi kaudelle.
Kirjoittaja: Äiti 19.07.2015
Minkä ikäisille on tuo kids show alkeet?
Razzmatazz vastaa:
Kidsejä ovat vuonna 2005-2008 syntyneet.
Kirjoittaja: :) 19.07.2015
Moikka! tuo maanantain eka tunti (junnu street alkeet) minkä ikäisille se on?
Razzmatazz vastaa:
Junnuja ovat vuosina 2001-2004 syntyneet.
Kirjoittaja: Moi 17.07.2015
Missä mirkan tanssi tunnit?
Razzmatazz vastaa:
Mirka pääsi Tampereen Konservatoriolle opiskelemaan tanssijaksi tänä syksynä, joten hän ei pidä tavallisia tanssitunteja enää.
Kirjoittaja: Aloittelija 17.07.2015
Moikka:) olisin kiinnostunut tosta girls hiphop avoin siis minkä ikäsille se on ja onko se kerran viikossa vai enemmän?
Razzmatazz vastaa:
Girls hip hop on avoin tunti, mutta siellä käy pääasiassa aikuisia. Maanantain ja torstain tunti ovat sama sisällöltään.
Kirjoittaja: Aloittelija 17.07.2015
Eli tuo maanantain (girls hip hop avoin) (20:00-21:00) siis minkä ikäisille se on tarkoitettu ja pääseekö siihen aloittelija?
Razzmatazz vastaa:
Tunti on iän puolesta avoin, mutta siellä käy pääasiassa aikuisia. Myös aloittelijat voivat osallistua, mutta tunti on hyvin koreografiapainotteinen, eli tanssisarjaa tehdään reippaaseen tahtiin.
Kirjoittaja: moi 16.07.2015
Kenelle twerk tekniikka tunti on tarkoitettu? Voiko aloittelija osallistua?
Razzmatazz vastaa:
Tekniikkatunti sopii niin aloittelijoille kuin edistyneemmille ja Tia suositteleekin tuntia kaikille. Tekniikka tunnilla ei tehdä koreografiaa, vaan harjoitellaan liikkeitä erikseen.
Kirjoittaja: Hei 15.07.2015
Moi! Minkä tasoisille keskiviikon aikuisten nykytanssi on tarkoitettu?
Razzmatazz vastaa:
Nykytanssissa on avoin taso, tunnilla käy sekä alkeis- että jatkotason tanssijoita. Nykärissä tehdän paljon improvisaatiota ja lattiatekniikkaa, joten sopii kaikille!