Etusivu » Tanssitunnit » Kysymyspalsta

Kysymyspalsta

Tältä palstalta voit lukea usein kysyttyjä kysymyksiä.

Kirjoittaja: Anonymous 20.10.2015
Moi! Miten twerkin alkeet ja tekniikka eroavat toisistaan?
Razzmatazz vastaa:
Alkeistunnilla tehdään aina koreografiaa, ja tekniikka tunti keskittyy liikkeiden harjoitteluun tarkemmin.
Kirjoittaja: Anonymous 07.10.2015
Moi! Voiko Razzmatazzissa ottaa yksityistunteja? Jos voi niin miten?
Razzmatazz vastaa:
Kyllä, Razzmatazzilla saa myös eri lajeista yksityistunteja, viestiä voi laittaa suoraan ohjaajalle tai info@razzmatazz.fi. Yksityistunteja pidetään kertatunteina sekä useamman kerran paketteina.
Kirjoittaja: hei!:) 04.10.2015
voiko tolle torstain junnu mtv tanssitunnille tulla myös aloittelijana ?
Razzmatazz vastaa:
Kyllä, junnu MTV sopii myös aloittelijoille!
Kirjoittaja: Tiina 18.09.2015
Onko mustia treenikasseja vielä jäljellä?
Razzmatazz vastaa:
Mustia treenikasseja voi tilata, studiolla mallikappaleena ainoastaan pinkki.
Kirjoittaja: Misu 17.09.2015
Hei! Voiko kokeilukerralle tulla kesken kauden? Ja onko teillä siis ollenkaan kertamaksua vai onko maksu aina kausimaksu?
Razzmatazz vastaa:
Kokeilukerralle voi tulla kesken kauden, syyslomaviikon jälkeen lähes kaikilla tunneilla alkaa uudet koreogarfiat, joten silloin on helpompi päästä mukaan. Ennen lomaa aloittaneet maksavat koko kausimaksun ja voivat käydä korvaamassa käymättä jääneet tunnit toisilla tunneilla. Loman jälkeen aloittaville tulee alennus kausimaksuun.
Kirjoittaja: MN 16.09.2015
Millaisen tanssitaustan sunnuntain lyrical hip hop vaatii? Kuvauksessa mainitaan vain tunnin olevan erityisen hyvä jazz tai nykytanssikokemusta omaaville, mutta miten tunnit etenevät? Onko aiempi kokemus välttämätön?
Razzmatazz vastaa:
Lyrical hiphopissa tehdään paljon koreografiaa, mutta tahti on rauhallinen. Tason puolesta tunti on avoin kaikille, eli myös aloittelijat voivat osallistua. Meillä voi tulla mukaan myös kesken kauden ja ensimmäinen kokeilukerta on ilmainen.
Kirjoittaja: Johanna 02.09.2015
Hei, voinko maksaa Smartum- liikunta ja kulttuuriseteleillä?
Razzmatazz vastaa:
Kyllä, meillä käy Smartum, Tyky ja Sporttipassi.
Kirjoittaja: Saara 01.09.2015
Moi! Girs Hiphop -tunnit ovat ilmeisesti avoimia kaiken ikäisille, mutta ovatko tunnit myös tasoltaan avoimia kaikille?
Razzmatazz vastaa:
Kyllä, tunnilla tehdään paljon koreografiaa, mutta sitä myös kerrataan aina tuntien aikana. Jos on aivan ensimmäistä kertaa tulossa tanssitunnille, silloin suosittelen valitsemaan jonkun tunnin jonka perässä lukee alkeet.
Kirjoittaja: Susanna Suolahti 27.08.2015
Hei ilmoitin tyttäreni tanssiryhmiin. Pikkuminit ja naperotanssi. Maanantaina tytöt olivat ensimmäiselä tunnilla. tytöt jatkaisivat mielellään. mutta onko siis niin että tunnit ovat myös keskiviikkona ja mikä tulee kokonaishinnaksi? en tajua.
Razzmatazz vastaa:

Lukkarista löytyy monta "samaa" tanssituntia, mutta lapset voivat käydä tanssimassa vain kerran viikossa. Eli kun käy 1 x vko, koko syyskauden maksuksi tulee 35min pituiselta tunnilta 90€ / tanssija. Jos perheestä käy kaksi lasta tanssimassa meillä, voi toisen lapsen kausimaksusta vähentää 10 euroa, ei ole väliä kummalta sen vähentää. Maksuihin liittyvissä kysymyksissä voi laittaa viestiä info@razzmatazz.fi

Kirjoittaja: Osallistuja 26.08.2015
Käykö teillä sporttipassi / epassi maksuvälineenä?
Razzmatazz vastaa:
Kyllä käy!
Kirjoittaja: Tietämätön 16.08.2015
Jos ei pääse kokeilu kerralle pitääkö siitä ilmottaa jollekkin?
Razzmatazz vastaa:
Siitä voi laittaa viestiä info@razzmatazz.fi mutta tanssijan paikka säilyy ryhmässä vaikka ei pääse ensimmäiselle kerralle!
Kirjoittaja: Senni 15.08.2015
Hei! Razzmatazz junioreissa hinta on 4x150. Mitä se siis tarkoittaa
Razzmatazz vastaa:
Kisajoukkueen maksu on siis 4 x 150 = 600€ koko vuodelta.
Kirjoittaja: Tuplanolla 13.08.2015
Onko -00 ikäisille street tai hip hop tanssitunteja?
Razzmatazz vastaa:
Kaikki tunnit joiden perässä lukee: AVOIN on tarkoitettu kaiken ikäisille. Eli lukkarissa on mm. street alkeet, girls hiphop, lyrical hiphop, street styles..
Kirjoittaja: -00 13.08.2015
Onko -00 ikäisille disko tanssitunteja ja voiko -00 ikäinen osallistua aikuisbaletti tunnille?
Razzmatazz vastaa:
Discoa on tällä hetkellä tarjolla vain junnuikäisille, mutta -00 syntynyt saa halutessaan osallistua myös heidän discotunnille. Jos aikuisbaletti kiinnostaa, voi siellä käydä kokeilemassa, hyvä tekniikkatunti on myös sunnuntain jumps&turns!
Kirjoittaja: Isä 13.08.2015
2000 syntynyt tytär lopetti kahdeksan vuotta kestäneen kilpatanssiuransa SM-tasolla. Lähetetäänkö sinne nyky- vai jazz-alkeisiin vai johonkin muuhun?
Razzmatazz vastaa:
Voisimme suositella esim. yli 15v show jatko-tuntia, sunnuntain nykytanssi jatkoa ja jumps&turns tuntia. Jos kilpaileminen edelleen kiinnostaa, sunnuntaina 16.8. on haku Tanssiryhmä Razzmatazziin klo 12-14. Lisätietoja kisaryhmistä saa kisajoukkueet@razzmatazz.fi
Kirjoittaja: Lissu 13.08.2015
Edellyttääkö aikuisbalettitunnille osallistuminen aikaisempaa kokemusta baletista?
Razzmatazz vastaa:
Ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta baletista. Tunnilla annetaan eri vaihtoehtoja eri tasoisille tanssijoille.
Kirjoittaja: Äiti 12.08.2015
Tytär (-04) haluaisi tanssia joukkueessa. Hän on tanssinut vuoden verran (kerran viikossa) toisella koululla. 15.8. ei kuitenkaan pääse hakuun, koska olemme poissa paikkakunnalta. Miten kannattaa toimia?
Razzmatazz vastaa:
Mikäli ette pääse hakemaan hakupäivänä, laittakaa ilmoittautuminen kuitenkin tulemaan hakua varten (Tanssitunnit --> Ilmoittautuminen --> alhaalta löytyy kisaryhmät). Ja sähköpostia kisajoukkueet@razzmatazz.fi että ette pääse hakuun niin sieltä saatte lisäinfoa.
Kirjoittaja: Hukassa 12.08.2015
Hei! Olen 21-vuotias showjazzia, balettia ja discoa aiemmin harrastanu nuori nainen. Olisin nyt kiinnostunut nyt street tanssista pohdin kumpi seuraavista ryhmistä sopisi minulle paremmin; street alkeet avoin vai aikuisten street alkeet?
Razzmatazz vastaa:
Tason puolesta nuo tunnit ovat aika samanlaiset, ohjaaja on eri, eli tyyleissä on eroa. Suosittelen että tulet kokeilemaan molempia, kokeilukerta kun on kaikille tunneille ilmainen! Toisaalta jos on tullut tanssittua jo paljon muita lajeja, voit tulla kokeilemaan myös alkeisjatko-ryhmää.
Kirjoittaja: Vanhempi-Lapsi 11.08.2015
Hei, Olemme miettineet, sopisiko meille vanhempi-lapsi 4-6 ryhmä. Ilmoittautuminen ei siis sido vielä mihinkään, mutta olisi suotavaa, että pääsee varmasti kokeilemaan. Ymmärsinkö oikein?
Razzmatazz vastaa:
Juuri näin, eli ilmoittautukaa mukaan ryhmään ja tulkaa kokeilemaan ensimmäisellä viikolla. Maksulaput jaetaan heti mukaan, eli jos päätätte jatkaa ryhmässä, silloin maksutiedot tulevat voimaan!
Kirjoittaja: kaksi -01 tyttöä 07.08.2015
mitä eroa noissa junnu joukkueissa on? haluttaisiin hakee johonkin ei niin kokeneiden joukkueeseen. yhtenä ongelmana on se että jos "karsinnat" on 15.8 niin ei päästä:(
Razzmatazz vastaa:
Ryhmistä on laitettu infot Joukkueet sivuille. Lisätietoja sähköpostilla!