Etusivu » Tanssitunnit » Kysymyspalsta

Kysymyspalsta

Tältä palstalta voit lukea usein kysyttyjä kysymyksiä.

Kirjoittaja: Magic Mike 07.04.2015
Voiko tanssitunneille enään tulla
Razzmatazz vastaa:
Kaikilla tunneilla on aloitettu tekemään kevätjuhlaesityksiä, eli tässä vaiheessa kautta ei pääse enää hyvin mukaan. Kesällä tarjolle tulee kesätunteja jonne kaikki ovat tervetulleita tanssimaan!
Kirjoittaja: Anonyymi 06.03.2015
Moi! Onko siis Showtanssi nykyään Jazz-nimellä? Haluaisin siis aloittaa showtanssin mutta sitä en tuolta ilmoittautumistunneilta löytänyt. Onko edes mahdollista alottaa tanssia vielä tässä maaliskuussa? :)
Razzmatazz vastaa:
Aikuisten alkeet ja jatko -ryhmät ovat vaihtaneet nimen showsta jazziksi. Sisältö on pääasiassa sama kuin aikaisemminkin. Alkeistunnilla on edetty jo jonkin verran keväällä, mutta mukaan voi tulla kokeilemaan. Ensi viikolla alkaa uusi koreografia.
Kirjoittaja: Kiira 04.03.2015
Moikka! Olen 26-vuotias nainen ja kiinnostunut street/hiphop-lajeista, mutta minulla ei ole aikaisempaa tanssitaustaa. Mistä tunneista kannattaisi aloittaa?
Razzmatazz vastaa:
Suosittelemme joko maanantain street alkeet avoin -tuntia tai keskiviikon aikuisten street alkeis -tuntia. Tunneilla aloitetaan parhaillaan uusia koreografioita, joten mukaan pääsee kyllä!
Kirjoittaja: Korvausasiaa jälleen 28.02.2015
Hei! Voiko yksittäisiä väliin jääneitä tunteja tulla korvaamaan myös tunneille, jotka ovat "vakituisista" tanssijoista täynnä?
Razzmatazz vastaa:
Riippuu hieman tunnista. Alkeistason tunneille ja avoimille tunneille voi tulla korvaamaan, mutta jatkotason tunneilla on todennäköisesti edetty jo pidemmälle kauden aikana, eli niitä ei suositella korvaustunneiksi.
Kirjoittaja: Anonymous 06.02.2015
Hei! Jos jää 3-4 vuotiaiden ryhmässä tanssitunteja väliin sairauden tai muun syyn vuoksi niin voiko tunteja käydä korvaamassa muilla vastaavilla tunneilla? Ja pitääkö niille ilmoittautua erikseen kun menee korvaamaan?
Razzmatazz vastaa:
Voi käydä korvaamassa millä tahansa muulla saman ikäisille tarkoitetulla tunnilla. Ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Kun tulette korvaamaan, kertokaa vastaanottoon/ohjaajalle millä tunnilla käytte tavallisesti niin merkitsemme tunnin korvatuksi.
Kirjoittaja: Eija 22.01.2015
Minkä ikäistä porukkaa street style alkeissa ja avoimissa street alkeissa on?
Razzmatazz vastaa:
Avoimilla tunneilla käy yli 16-vuotiaita, suurin osa on aikuisia tällä hetkellä. "Avoin" tarkoittaa että tunnille saa osallistua minkä ikäiset tanssijat tahansa.
Kirjoittaja: heli torniainen 22.01.2015
hei tyttäreni on kiinnostunt ministreet ryhmästä hän kyllä on yhdeksänvuotias,ei ole aikaisempaa kokemusta tanssista.hän haluaisi tulla tutustumaan.voiko tulla tunnille ilmoittamatta
Razzmatazz vastaa:
Kokeilutunnille voi ilmoittautua netin kautta ilmoittautumislomakkeella tai sitten paikan päällä, ilmoittautuminen ei ole sitova.
Kirjoittaja: Anonymous 17.01.2015
voisiko pojille tulla jokin yli 3vuotiaiden ryhmä? :) esim 3-6 olisi mielestäni hyvä.
Razzmatazz vastaa:
Razzmatazzilla kaikille tunneille on tervetulleita myös pojat.
Kirjoittaja: .. 12.01.2015
Olin sähköpostilla ilmoittanut vaihtavani ryhmää, ja sähköposti hyväksyttiin, mutta siltikään tunnille tullessa nimeäni ei löytynyt listasta. Kai silti maksu tulee olemaan vain siitä tunnista, jolle olin ilmoittautunut, eikä siihen tule myös vanhan ryhmäni maksua?
Razzmatazz vastaa:
Tulostusvaiheessa on saattanut jäädä muutoksia puuttumaan tuntilistoista. Maksuohjeet on tunnilla jaetussa lapussa, eli maksu hoidetaan itse sen mukaan millä tunnilla käy!
Kirjoittaja: Anonymous 10.01.2015
Mitä eroa on seuraavilla tunneilla on keskenään: Naperotanssi 3-4 ja 4-5 -vuotiaat ja Pikkuminit 4-6 -vuotiaat? Ikähaarukkahan on kaikissa samankaltainen.
Razzmatazz vastaa:
4-6 -vuotiaiden ryhmät on perustettu sen jälkeen kun 3-4v ja 4-5v ryhmät tulivat täyteen, ja päätimme laittaa uusille tunneille "suuremman" ikähaarukan jotta mahdollisiman moni pääsee näille tunneille. Sisällöltään kaikki tunnit ovat samankaltaisia!
Kirjoittaja: Jane 05.01.2015
Mitä vaaditaan nykytanssin ja streetin edistyneiltä, että monenko vuoden kokemus täytyy olla? Ja mikä on ikä yläraja junnu ryhmissä?
Razzmatazz vastaa:
Kaikilla jatko- ja edistyneen tason tunneilla oppilaalta odotetaan että hänellä on lajin perusteet (liikkeet, tekniikka ym) hallussa, jatkotason tunneilla tehdään myös usein akrobatiaa vaativia liikkeitä ja koreografiat on haastavampia ja mahdollisesti nopeatempoisempia. Junnut on 11-14 -vuotiaita.
Kirjoittaja: NA 03.01.2015
Moikka! Minkälaisissa vaatteissa aikuisten jazz alkeisiin tai 18+ twerkiin kuuluu tulla reenaamaan? Järjestetäänkö tämä twerk nyt keväällä ensimmäistä kertaa ja millainen tanssihistoria sinne osallistuvalla olisi hyvä olla?
Razzmatazz vastaa:
Twerk tunnin alkavat nyt ensimmäistä kertaa Tampereella. Tunnille ei varsinaisesti tarvitse aikaisempaa tanssitaustaa, mutta katutansseista ja dancehallista on tietysti hyötyä. Jazz alkeissa tanssitaan paljain jaloin, joustavissa vaatteissa. Twerk tunnille mukaan tarvitset polvisuojat sekä mukavat ja "hyllyvät" housut tai shortsit, tunnilla on hyvä olla sisäkengät. Ohjaaja opastaa kyllä ensimmäisellä kerralla esim. polvisuojien hankinnassa.
Kirjoittaja: mimi 02.01.2015
Voiko kurssille osallistua, jos ensimmäisen viikon tunti jäisi välistä? Voiko väliin jääneen tunnin käydä jollain samantapaisella/samanlaisella tunnilla toisena ajankohtana korvaamassa? Minkä ikäisille Girls hip hop on suunnattu?
Razzmatazz vastaa:
Mukaan voi tulla myös ensimmäisen viikon jälkeen ja väliin jääneet tunnit voi korvata toisella samanmittaisella/saman tyylisellä tanssitunnilla. Girls hip hop -tunneilla käy pääasiassa aikuisia.
Kirjoittaja: tanssiharrastuksen aloittamista miettivä 02.01.2015
Hei! Jäin miettimään, että osallistuvatko kaikki ryhmät tanssikoulun järjestämiin yleisölle tarkoitettuihin tanssiesitystilaisuuksiin? Eli jos aloitan vaikka street - alkeissa nyt keväällä, tarkoittaako se sitä, että joudun/pääsen esiintymään jossain juhlassa automaattisesti? Kiitos jo etukäteen vastauksestanne!
Razzmatazz vastaa:
Kaikki ryhmät esiintyvät halutessaan kevät- ja joulunäytöksissä, mutta kenekään ei tietenkään ole pakko esiintyä :)
Kirjoittaja: TT 02.01.2015
Minkälaisille ihmisille aikuisten Break-kurssi on tarkoitettu? Mietin vaan, että onko tällaisen kolmekymppisen ja ei-niin-hyväkuntoisen turha edes yrittää.
Razzmatazz vastaa:
Break-kurssi on tarkoittu kaikille tanssista ja tempuista kiinnostuneille! Ei haittaa vaikkei olisi ollenkaan tanssitaustaa! Kurssilla käydään perusteita läpi ja edetään jokainen omaa tahtia. Tunnilla osa tempuista vaatii hieman voimaa, mutta pääasiassa kaikki on tekniikasta kiinni, joten rohkeasti mukaan!
Kirjoittaja: jaana 02.01.2015
Jos on ollut aiemmin jossain ryhmässä niin tarvitseeko kevät kaudelle ilmottauta kyseiseen ryhmään uudelleen vai onko paikka jo varattu sinne ? Kiitos jos vastattte
Razzmatazz vastaa:
Kaikilla syksyllä tanssineilla on automaattisesti paikka samassa ryhmässä myös kevätkaudella. Jos lopettaa ryhmässä tai haluaa vaihtaa ryhmää, siitä voi laittaa meiliä info@razzmatazz.fi
Kirjoittaja: kiinnostunut 24.12.2014
tarviiko lyrical hiphop tunneille aikaisempaa tanssitaustaa?
Razzmatazz vastaa:
On hyvä jos on hieman hip hop tai jazz taustaa tätä tuntia varten, mutta myös ihan aloittelijat voivat tulla kokeilemaan!
Kirjoittaja: Kiki 24.12.2014
Tarkoittaako avoin taso nykytanssin alkeissa tunnin sopivan myös aikuisille?
Razzmatazz vastaa:
Kyllä, "avoin" -tuntien perässä tarkoittaa että tunti sopii kaikenikäisille. Avoimilla tunneilla käy paljon aikuisia!
Kirjoittaja: Historia hullllu 17.12.2014
Vähän outo kysymys ehkä, mutta kuka perusti razzmatazzin ja kuinka kauan aikaa sitten?
Razzmatazz vastaa:
Tanssiryhmä Razzmatazz on perustettu jo vuonna 2000, aluksi eri nimellä. Tanssistudio Razzmatazzin on perustanut Anna ja Enja.
Kirjoittaja: ... 09.12.2014
voisiko yli 15 show&disco jatko tunnille osallistua jos on käynyt vain show alkeet tunneilla?
Razzmatazz vastaa:
Voit tulla kokeilemaan show&disco jatkotason tuntia jos olet aikaisemmin käynyt alkeistunnilla.