Etusivu » Tanssitunnit » Kysymyspalsta

Kysymyspalsta

Tältä palstalta voit lukea usein kysyttyjä kysymyksiä.

Kirjoittaja: vastatkaa pian 21.08.2014
Jos on hakenut junnutiimiin tai ek ryhmään niin milloin saa tietää onko päässyt ryhmään? Ja tuleeko ilmoitus viestillä vai sähköpostilla? Kiitos vastauksesta
Razzmatazz vastaa:
Lotta ja Janette laittavat ilmoituksen ryhmiin pääsystä ensisijaisesti sähköpostiin jonka jokainen osallistuja on ilmoittanut hakulomakkeeseen. Jos mitään ei kuulu, laita sähköpostia Lotalle lotta@razzmatazz.fi
Kirjoittaja: Kysyjä 18.08.2014
Haetaanko production showdancers ryhmään kisaryhmässä joskus tanssineita tai valmennusryhmässä olleita vai pärjäisikö ryhmässä ilman kisataustaa?
Razzmatazz vastaa:
Production ja showdnacers ovat eri ryhmät. Production kisaa SM-kilpailuissa ja Showdancers on esiintyvä tanssiryhmä. Productionista lisätietoa Enjalta enja@razzmatazz.fi
Kirjoittaja: Elina 17.08.2014
Missä junnutiimin ja junnut2 koetanssi on ja mihin aikaan se on?
Razzmatazz vastaa:
Junnutiimin ja Junnut2 haku on Rellulla klo 17-19!
Kirjoittaja: Mietityttää 17.08.2014
Moi! Sain paikan show-tunneille ja minua vain jäi mietityttämään että kun astelee ovista sisään niin pitääkö vielä ilmoittautua johonkin tiskille tai jotain? Ja jos pitää niin riittääkö vain että ekalla kerralla ilmoitutuu vai pitääkö joka kerta kun tulee tunnille niin ilmoittautua?
Razzmatazz vastaa:
Tanssitunnille tultaessa täytyy joka kerta kertoa oma nimi vastaanotossa, jossa merkitään oppilaat saapuneeksi tunnille. Eli ilmoittautua ei tarvitse jos on tehnyt ilmoittautumisen netissä, mutta oma nimi pitää aina kertoa tunnille tultaessa :)
Kirjoittaja: J 17.08.2014
Hei! Onko Street Styles avoin tunti tarkoitettu kauan tanssineille, joilla on jo paljon kokemusta ja taitoa? Tunti kiinnostaisi, mutta itseltä löytyy vain vuoden kokemus streetin alkeitunneilta. Pärjäisinköhän siis mukana vai kannattaisiko mielummin valita alkeisjatko tunteja?
Razzmatazz vastaa:
Street styles tunti on tarkoitettu kaikille eri katulajeista kiinnostuneille, tunneilla tanssitaan mm. voguingia ja sievaa, joita ei studiollamme ole aikaisemmin opetettu, joten kaikissa näissä lajeissa lähdetään ihan alkeista :)
Kirjoittaja: Ihmettelevä 17.08.2014
Jos hakee junnut2 ryhmään, pitääkö jo hakutunnilla olla esim päkiäsuojat tai jotkut kengät? Kiitos vastauksesta! :)
Razzmatazz vastaa:
Show ja jazztunneilla sekä joukkueissa on melkein paras tanssia paljain jaloin!
Kirjoittaja: KIINNOSTUNUT 16.08.2014
onko girls hiphop kaikenikäisille?
Razzmatazz vastaa:
Girls hip hop on avoin tunti, eli mukaan voi tulla eri ikäiset tanssijat, tunti ei kuitenkaan ole aivan alkeistasoa, eli on hyvä jos on taustalla kokemusta hip hopista tai muista tanssilajeista!
Kirjoittaja: Alisa 16.08.2014
Pitääkö jatko ryhmässä olla jzz tossut? :)
Razzmatazz vastaa:
Jazz ja showtunneilla voi tanssia paljain jaloin tai halutessaan tossuilla.
Kirjoittaja: emmi 15.08.2014
Moikka :) tavitseeko ilmoittautua erikseen zzcrew hakuun torstaina vai voiko paikalle vain ilmestyä? :)
Razzmatazz vastaa:
Ei tarvitse erikseen ilmoittautua vaan ilmestyä vaan paikalle :)
Kirjoittaja: Karita 14.08.2014
Moikka.. Miten jollekkin kokeilukerralle voi ilmottauta ?
Razzmatazz vastaa:
Nettisivuilta "Tanssitunnit" -osiosta löytyy ilmoittautuminen! Netti-ilmoittautuminen ei ole sitova.
Kirjoittaja: epävarma 13.08.2014
Olen 13 vuotias tyttö ja haluaisin hakea Junnnutiimiin mutta mietityttää että riittävätkö taidot. Olen harrastanut hiphoppia, salsaa ja showtanssia.
Razzmatazz vastaa:
Tervetuloa hakutilaisuuteen! Laita meiliä Lotalle lotta@razzmatazz.fi, häneltä voi kysyä lisää hakutunnista, joka on ihan tavallinen tanssitunti!
Kirjoittaja: Piritta 12.08.2014
Hei, Millaiset tossut olisi hyvä olla aikuisbaletti alkeet -tunnilla? Vai onko tossuja ollenkaan? Entä asu muuten?
Razzmatazz vastaa:
Aikuisbaletissa voi tanssia joko pehmeillä tossuilla tai ihan sukkasilteen!
Kirjoittaja: innokas 11.08.2014
olen harrastanut 6 vuotta balettia, jazzia ja nykyä. haluaisin nyt kokeilla show:ta mutta en tiedä pitäisikö minun mennä alkeisiin vai jatkoon
Razzmatazz vastaa:
Voit tulla suoraan jatkotunneilla kokeilemaan!
Kirjoittaja: tanssija 10.08.2014
Hei! Täytän tänä vuonna 17 ja olen tanssinut kaksi vuotta jazzia ja puoli vuotta showta. Haluaisin mennä jazz tunnille mutta yli 15-vuotialle on vain edistyneet ryhmä. Olenko liian nuori aikuisten jatko-ryhmään?
Razzmatazz vastaa:
Hei! Voit tulla kokeilemaan esim. yli 15v disco&show tuntia, ja mikäli se ei tunnu omalta, saa tulla testaamaan myös aikuisten jazzia!
Kirjoittaja: Sanni 09.08.2014
Missä ja milloin junnut2 tunti on ?? ja tarviiko sinne aikaisempaa kokemusta ?? Olisin kiitollinen vastauksesta.
Razzmatazz vastaa:
Junnut2 treenaa maanantaisin klo 16-17.30 Rellulla. Ryhmään haetaan samassa haussa missä haetaan myös Junnutiimiin, eli hakutunti on keskiviikkona 20.8. Ilmoittaudu mukaan : lotta@razzmatazz.fi
Kirjoittaja: Epävarma 09.08.2014
Moikka! Omaan useamman vuoden tanssitaustan erilaisista lajeista, viime vuosina olen kuitenkin eniten showta, jazzia ja nykytanssia harrastanut. Kaksi viime kautta kilpailin Tampereella toisessa tanssikoulussa juniorimuodostelma-joukkueessa johon kuitenkin ensi kaudella olen liian vanha. Samalla tanssikoululla ei ole mahdollisuutta päästä aikuisten muodostelma sarjassa kisaamaan. Olen kuitenkin hyvin epävarma omista taidoistani ja viime vuotisten razzmojen esityksiä nähneenä, pelkään pahoin etten ole samalla tasolla ollenkaan. Intoa ja rakkautta lajia kohtaan löytyy järkyttävä määrä, mutta kovin kilpailuhaluisena ja määrätietoisena henkilönä normaalit tunnit ja oppilasnäytös vuoden kohokohtana ei oikein sytytä. En tiedä viitsinkö hakea tämän kauden aikuisten ryhmään, sillä pelkään etteivät taitoni riitä esim. samanlaisten temppujen, hyppyjen ja jalanheittojen tekoon.
Razzmatazz vastaa:
Suosittelen osallistumaan Razzmatazzin hakutunnille! Siellä ohjaajat kertovat lisää ryhmästä ja sen tavotteista. Koetanssitunti on ihan normaali tanssitunti eli hakuun ei tarvi valmistautua erityisesti. Rohkeasti mukaan vaan! Voit ilmoittautua hakutunnille lotta@razzmatazz.fi
Kirjoittaja: Mietityttää 09.08.2014
Jos ilmoittatuu jollekkin tunnille ja on käynyt tunnilla ensimmäisen kerran mutta ei sitten haluakkaan enää olla tässä ryhmässä koska se ei vaikuttanut kivalta niin pystyykö ryhmästä poistua ?
Razzmatazz vastaa:
Jos ei halua jatkaa sillä tunnilla jolleon ilmoittautunut, voi perua osallistumisensa joko sähköpostilla info@razzmatazz.fi tai studion vastaanotossa.
Kirjoittaja: Kiinnostunut 09.08.2014
Kuinka kauan pitää olla harrastanut show tanssia että voi hakea junnu2 ryhmään?
Razzmatazz vastaa:
Junnu2 -ryhmään voi hakea vaikka tanssikokemusta ei vielä olisikaan paljoa, ryhmään halutaan mukaan sellaisia tanssijoita jotka haluavat treenata tavoitteellisemmin ja ovat innokkaita esiintyjiä! Rohkeasti mukaan vaan! :)
Kirjoittaja: Ranja 09.08.2014
Heippa hei :) Haluaisin tietää että montako paikkaa Junnu Street alkeis tunneilla olisi vielä? Äitini sanoi että mun pitää tietää Eka lukujärjestys ennen kun voin ilmottautua kyseiselle tunnille. Mitä teen jos kouluni loppuu 15.30 ja haluaisin niin kovasti päästä siihen ryhmään mukaan että olisiko jotain toista päivää ja aikaa Junnu Streetille? :) Kiitos kovasti kun vastaat kysymykseeni!
Razzmatazz vastaa:
Kaikilla junnujen tunneilla on vielä tilaa! Jos koulu päättyy samaan aikaan kuin tanssitunti alkaa, suosittelen osallistumaan jollekin toiselle tunnille, sillä se häiritsee oppimista ja opetusta jos oppilaita saapuu tunnille kesken opetuksen. Jos on yhtään aikaisempaa tanssitaustaa, voi tulla kokeilemaan junnu street jatko -tuntia ja myös junnu mtv tunneilla tanssitaan eri lajeja!
Kirjoittaja: Mirjami 08.08.2014
Voiko hakea kahteen eri kisajoukkueeseen?
Razzmatazz vastaa:
Tanssijat voivat hakea mukaan useampaan eri kisajoukkueeseen (tietysti pitää hakea oman ikäluokan joukkueeseen), pitää vain olla tarkkana ettei kisaryhmien harjoitukset mene päällekäin (esim. junnutiimi ja zzjuniors treenaavat perjantaisin samaan aikaan, eli ei voi olla mukana kuin toisessa ryhmässä).