Etusivu » Tanssitunnit » Kysymyspalsta

Kysymyspalsta

Tältä palstalta voit lukea usein kysyttyjä kysymyksiä.

Kirjoittaja: 2003 syntynyt tyttö 11.06.2015
Moi! Miten pitkä tanssitausta pitäis olla että vois hakee junnu-kisaryhmiin? Ja miten niihin haetaan?:)
Razzmatazz vastaa:
Junnukisaryhmiin voi hakea kaikki junnuikäiset kisaryhmistä kiinnostuneet! On hyvä olla hieman show/jazz -tanssitaustaa. Ryhmien haku on elokuussa, nettisivuille ja facbookkiin tulee lisätietoja lähempänä!
Kirjoittaja: Su 09.06.2015
Hei! Onko syksyn aikatauluista vielä tietoa, pysyvätkö aikuisten nykytanssi (keskiviikkoisin) ja nykytanssin alkeet (sunnuntaisin) noilla päivillä? Voiko yli 30v tulla nykytanssin alkeisiin, vai olisiko parempi suosia tunteja, jotka on suunnattu nimenomaan aikuisille?
Razzmatazz vastaa:
Nykytanssit pysyvät hyvin todennäköisesti samoina päivinä, pieniä muutoksia kuitenkin tulee sitten syksyn lukkariin. Yli 30v voi tulla nykytanssin alkeistunnille, samalla tunnilla saattaa tietysti olla myös nuorempia, mutta jos se ei itseä häiritse niin ehdottomasti mukaan :)
Kirjoittaja: minä vain :) 07.06.2015
Jos olen -00 tyttö ja haluaisin hakea kisatiimiin niin menisinkö siis aikuisten ryhmään enkä junnuihin? Ja onko monen vuoden jazz- ja balettitanssi tausta riittävä kisatiimiin vai pitäiskö olla harrastanut myös showta, että olisi jotain mahkuja? Kiitos!
Razzmatazz vastaa:
2000-vuonna syntyneet hakevat ensi kaudella aikuisten kisaryhmään, jazz- ja balettitausta ovat varmasti eduksi hakutilaisuudessa, kannattaa ehdottomasti tulla kokeilemaan! Lisätietoja hausta tulossa kesän aikana.
Kirjoittaja: Nene 23.05.2015
Moikka! Voiko kesällä pidettäville hiphop tunneille osallistua vaikka ei ole aikaisempaa tanssikokemusta?
Razzmatazz vastaa:
Tunneille saa tulla myös aloittelijat, mutta tunnin taso on hieman haastavampi, mikäli lukkarissa ei lue perässä "alkeet".
Kirjoittaja: äiti 23.05.2015
Hei, onko kesällä tulossa avoimet taaperotanssi-tunnit? Olisin kiinnostunnut tulla 1,5v pojan kanssa kokeilemaan ennen kuin syyslukukausi alkaa :)
Razzmatazz vastaa:
Tällä hetkellä kesälle ei valitettavasti ole suunnitteilla taaperotunteja.
Kirjoittaja: 15-vuotias tyttö 14.05.2015
Moi! Oisin halunnu tulla kokeilemaan mun kaverin kanssa street tanssia ens viikolla, mut huomasin että kevätlukukausi on jo pari päivää sitten loppunut. Oisko siis mitenkää mahdollista nähdä vielä millasta se on? Jotta pääsis sit syksyllä alottaan jos vielä sinne street ryhmään pääsis pari tyttöö? :)
Razzmatazz vastaa:
Keäslukkarista löytyy girls hip hoppia ja yksi hiphop tunti. Tunnit on keskiviikkoisin, käykää katsomassa nettisivuilta tai Razzmatazzin Facebook-sivuilta tarkempi lukkari ja ilmoittautukaa mukaan :)
Kirjoittaja: Anonymous 11.05.2015
Voiko -00 vuonna syntynyt hakea ensi syksyn junnu kisajoukkueeseen? Aikaisempaa kisajoukkuekokemusta ei ole, mutta monen vuoden tanssitausta löytyy.
Razzmatazz vastaa:
Junnut ovat ensi kaudella vuonna 2004-2001 syntyneitä, eli vuonna 2000 syntyneet siirtyvät jo aikuisten sarjaan.
Kirjoittaja: nimetön 10.05.2015
Hei! Olisin kiinnostunut Commercial Hip Hopista mutta minulla ei ole kun vain puolen vuoden pieni show-tanssi tauskaa, riittäisikö se? Minkä ikäisille Commercial Hip Hop on suunnattu
Razzmatazz vastaa:
Commercial tunnille voi tulla kokeilemaan vaikka ei olisi paljoa aikaisempaa tanssitaustaa. Syksyn lukkari tulee nettiin heinäkuussa ja samalla voi ilmoittautua syksyn tunneille!
Kirjoittaja: Anonyymi 26.04.2015
Milloin alkaa taas uudet kaudet jolloin voisi aloittaa esim. Street alkeet?
Razzmatazz vastaa:
Syyskausi starttaa vasta elokuun lopulla, mutta kevätjuhlamme jälkeen 12.5. alkaa kesälukkari jossa on keskiviikkoisin tanssitunteja tarjolla! Lukkari tulee nettisivuille ja facebookkiin ensi viikolla!
Kirjoittaja: Girls hiphop avoin 25.04.2015
Paljonko maksaa kun osallistuu avoimelle girls hiphop tunnille?
Razzmatazz vastaa:
Normaaleille viikkotunneille ei voi enää osallistua, sillä tunneilla valmistellaan kevätjuhlaesitystä. Kevätjuhlan jälkeen 12.5. alkaa keskiviikkoisin kesälukkari jossa on tarjolla girls hip hoppia, näille tunneille kertamaksu on 5€! Lukkari saadaan nettiin ensi viikolla! :)
Kirjoittaja: Utelias 25.04.2015
Mikä razzmatazzin alkuperäinen nimi oli?
Razzmatazz vastaa:
Tanssistudio Razzmatazz on saanut nimensä alunperin tanssiryhmä Razzmatazzista (vuosi taisi olla 2003..?)
Kirjoittaja: Magic Mike 07.04.2015
Voiko tanssitunneille enään tulla
Razzmatazz vastaa:
Kaikilla tunneilla on aloitettu tekemään kevätjuhlaesityksiä, eli tässä vaiheessa kautta ei pääse enää hyvin mukaan. Kesällä tarjolle tulee kesätunteja jonne kaikki ovat tervetulleita tanssimaan!
Kirjoittaja: Anonyymi 06.03.2015
Moi! Onko siis Showtanssi nykyään Jazz-nimellä? Haluaisin siis aloittaa showtanssin mutta sitä en tuolta ilmoittautumistunneilta löytänyt. Onko edes mahdollista alottaa tanssia vielä tässä maaliskuussa? :)
Razzmatazz vastaa:
Aikuisten alkeet ja jatko -ryhmät ovat vaihtaneet nimen showsta jazziksi. Sisältö on pääasiassa sama kuin aikaisemminkin. Alkeistunnilla on edetty jo jonkin verran keväällä, mutta mukaan voi tulla kokeilemaan. Ensi viikolla alkaa uusi koreografia.
Kirjoittaja: Kiira 04.03.2015
Moikka! Olen 26-vuotias nainen ja kiinnostunut street/hiphop-lajeista, mutta minulla ei ole aikaisempaa tanssitaustaa. Mistä tunneista kannattaisi aloittaa?
Razzmatazz vastaa:
Suosittelemme joko maanantain street alkeet avoin -tuntia tai keskiviikon aikuisten street alkeis -tuntia. Tunneilla aloitetaan parhaillaan uusia koreografioita, joten mukaan pääsee kyllä!
Kirjoittaja: Korvausasiaa jälleen 28.02.2015
Hei! Voiko yksittäisiä väliin jääneitä tunteja tulla korvaamaan myös tunneille, jotka ovat "vakituisista" tanssijoista täynnä?
Razzmatazz vastaa:
Riippuu hieman tunnista. Alkeistason tunneille ja avoimille tunneille voi tulla korvaamaan, mutta jatkotason tunneilla on todennäköisesti edetty jo pidemmälle kauden aikana, eli niitä ei suositella korvaustunneiksi.
Kirjoittaja: Anonymous 06.02.2015
Hei! Jos jää 3-4 vuotiaiden ryhmässä tanssitunteja väliin sairauden tai muun syyn vuoksi niin voiko tunteja käydä korvaamassa muilla vastaavilla tunneilla? Ja pitääkö niille ilmoittautua erikseen kun menee korvaamaan?
Razzmatazz vastaa:
Voi käydä korvaamassa millä tahansa muulla saman ikäisille tarkoitetulla tunnilla. Ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Kun tulette korvaamaan, kertokaa vastaanottoon/ohjaajalle millä tunnilla käytte tavallisesti niin merkitsemme tunnin korvatuksi.
Kirjoittaja: Eija 22.01.2015
Minkä ikäistä porukkaa street style alkeissa ja avoimissa street alkeissa on?
Razzmatazz vastaa:
Avoimilla tunneilla käy yli 16-vuotiaita, suurin osa on aikuisia tällä hetkellä. "Avoin" tarkoittaa että tunnille saa osallistua minkä ikäiset tanssijat tahansa.
Kirjoittaja: heli torniainen 22.01.2015
hei tyttäreni on kiinnostunt ministreet ryhmästä hän kyllä on yhdeksänvuotias,ei ole aikaisempaa kokemusta tanssista.hän haluaisi tulla tutustumaan.voiko tulla tunnille ilmoittamatta
Razzmatazz vastaa:
Kokeilutunnille voi ilmoittautua netin kautta ilmoittautumislomakkeella tai sitten paikan päällä, ilmoittautuminen ei ole sitova.
Kirjoittaja: Anonymous 17.01.2015
voisiko pojille tulla jokin yli 3vuotiaiden ryhmä? :) esim 3-6 olisi mielestäni hyvä.
Razzmatazz vastaa:
Razzmatazzilla kaikille tunneille on tervetulleita myös pojat.
Kirjoittaja: .. 12.01.2015
Olin sähköpostilla ilmoittanut vaihtavani ryhmää, ja sähköposti hyväksyttiin, mutta siltikään tunnille tullessa nimeäni ei löytynyt listasta. Kai silti maksu tulee olemaan vain siitä tunnista, jolle olin ilmoittautunut, eikä siihen tule myös vanhan ryhmäni maksua?
Razzmatazz vastaa:
Tulostusvaiheessa on saattanut jäädä muutoksia puuttumaan tuntilistoista. Maksuohjeet on tunnilla jaetussa lapussa, eli maksu hoidetaan itse sen mukaan millä tunnilla käy!