Razzmatazz Kids Prahaan showtanssin MM-kisoihin

27.9.2018

hiiret

Tamperelaiset hiiret viettävät häitään Prahassa – tai oikeastaan tämän hiiripariskunnan häitä on vietetty jo useammin. Kyseessä on Tanssikoulu Razzmatazzin Kids -joukkueen upea koreografia Hiiren häät, jolla tiimi osallistuu Prahassa 26.-30. syyskuuta järjestettäviin showtanssin MM-kilpailuihin.

Tanssikoulu Razzmatazzin historiassa tämä on ensimmäinen kerta, kun koulun lasten joukkue saa edustusoikeuden MM-kilpailuihin. Oikeudet myöntää FDO – Finnish Dance Organisation. Kidsit voittivat viime keväänä Hiirten häät – koreografiallaan ikäluokkansa Suomen mestaruuden ja kaikki muut kilpailut, joihin osallistuivat.

  • Oli se kyllä joka kerta yllätys, kun voitettiin ja varsinkin ikäkausimestaruus. Meillä on niin paljon nuoria tanssijoita mukana, toteaa valmentaja Enja Mörsky.
  • Mutta päätimme tehdä yhdessä kovasti töitä ja uskomme meidän tanssijoihin, valmentaja Mirka Hietanen

Kids -joukkue kisaa Prahassa lasten muodostelma -sarjassa ja tanssilavalle nousee yhtä aikaa 24 tamperelaista hiiritanssijaa. Joukkueen lapset ovat 7-12-vuotiaita.

  • Emme tiedä MM-kisojen tasosta mitään etukäteen. Ajatuksena on, että teemme täysillä ja ilolla tätä meidän omaa juttua ja katsotaan mihin se sitten riittää, Mörsky miettii.

Hiirten häät -koreografia on saanut nyt englanninkielisen nimen, Mouses wedding ja sen viimeistelystä ovat vastanneet koreografit Mörsky ja Hietanen. Muun muassa alkuruno kerrotaan nyt englanniksi, jotta muutkin kuin suomalaiset ymmärtävät.

  • Olemme hioneet ohjelman uuteen uskoon ja myös vaikeutettu jotain kohtia. On todella kivaa vielä jatkaa tällä porukalla treenaamista ja päästä esiintymään kansainvälisille lavoille, Mörsky ja Hietanen hehkuttavat.

Razzmatazz Kidsien alkukilpailu Prahan kisoissa on torstaina 27.9., ja sarjan finaali perjantaina 28.9.

Lisää kilpailusta: https://www.pragueshowdance.com/

Mukana matkaa toteuttamassa:
Pirkanmaan jätehuolto
Swanline
Säästöpankki
Lamminranta
Pirkanmaan vuokrakodit
Lune group
Liikuntamedia
Supermarket Westeri


Takaisin