Etusivu » Joukkueet » Junnutiimi

Junnutiimi

Junnutiimi on Razzmatazzin 11-14 -vuotiaiden showtanssijoiden hurmaava tehotiimi. Joukkue harjoittelee motivoituneesti ja innokkaasti tanssitekniikan perusteita, baletin alkeita, lihaskuntoa ja venyvyyttä. Haastetta junnujen treeniohjelmaan lisää akrobatian ja nostojen harjoittelu sekä ilmaisun eri osa-alueisiin tutustuminen.

Junnutiimi hioo kauden aikana esiintymistaitojaan lukuisissa tapahtumissa ja näytöksissä Tampereella. Joukkueelle räätälöidään erilaisia koreografioita, joita se pääsee esittämään muun muassa Tampere-talon lavalla. Junnutiimi on menestynyt upeasti myös kilpailuissa: se on Performing Arts SM-kilpailujen hopea- ja pronssimitalisti (vuosilta 2009 ja 2013) junioreiden muodostelmatanssisarjassa.

Junnutiimi kehittyy kauden aikana huomattavasti sekä lajissaan että joukkueena. Junnujen kanssa kiinnitetäänkin erityistä huomiota ryhmässä toimimiseen, joukkuehenkeen ja terveisiin elämäntapoihin. Joukkuetta yhdistää vuosi toisensa jälkeen reipas meininki, hulvaton huumori ja horjumaton asenne: Junnutiimin tärkein tavoite onkin kasvaa joukkueena niin vahvaksi, että mennään tanssisalin lattiastakin läpi. Junnutiimiä valmentavat Lotta ja Janette.


Junnutiimin treeniajat kaudella 2014-2015 ovat:
Ma klo 16:30-18:30 Tesoma
Ti klo 16:30-19:15 Tekniikka ja kunto Rellu
Pe klo 16-18 TYK

EK ma klo 19-20 Tesoma